Neograničen opseg primena i visoka produktivnost u jednoj seriji

Više o mašini

Poboljšajte stvaranje vrednosti od unakrsnog sečenja – preciznost rezanja, fleksibilnost i optimalna bezbednost – automatske optimizacione testere za poprečno sečenje sa pozicionerima Dimter Line serije OptiCut S 90 nude sve to u kombinaciji sa visokom produktivnošću. Bez obzira da li rezanje pojedinačnih dasaka ili paketa dasaka, profila ili šipki od punog drveta, ploča ili čak plastike, moderne operacije zahtevaju tu fleksibilnost – u rezanju fiksne dužine, prilikom sečenja defekata i za optimizaciju.
Serija Dimter Line vam nudi inovativno mašinsko inženjerstvo od specijalista za poprečno sečenje u kombinaciji sa najsavremenijom kontrolnom tehnologijom i softverom – sve iz jednog izvora. Možete odlučiti o nivou opreme i proširenju, bilo da se radi o jednoj mašini ili potpuno automatizovanoj liniji unakrsnog sečenja sa integrisanim prepoznavanjem delova – sada ili kasnije. Fleksibilnost se zadržava u svakom trenutku – npr. preko funkcije “ručno rezanje”.

Sve mašine iz serije OptiCut S 90 mogu se lako koristiti sa OptiCom terminal-om. Napravite listu za sečenje i idite! Sigurnost u radu je takođe zagarantovana u ekstremnim uslovima i još jedna prednost: Kupci DimterLine mašina imaju koristi od usluge iskusnog proizvođača i sigurnosti prisustva WEINIG-a širom sveta.

Fleksibilnost i performanse – savršeno su harmonizovane u Dimter Line OptiCut S 90 seriji optimizera
. Središnjica je jedinica koja se sastoji od testere, sistema za pozicioniranje, kontrola i softvera – sve iz jednog izvora. To vam omogućava da u potpunosti automatizujete procesne faze – transport, pozicioniranje, stezanje i poprečno sečenje različitih materijala. Naravno, nema vremena za podešavanje dolazne robe. Automatizovanje rezanja garantuje pouzdano visoke dnevne performanse i kvalitet proizvodnje. Visoka fleksibilnost OptiCut S modela se ne može pripisati funkciji “ručnog rezanja” u svakom slučaju.
Čak je i OptiCut S 50 rezanje do četiri puta brže od ručnog testera sa poprečnim rezom, i sa polovinom manje radnika. ” Bolje performanse – po nižoj ceni. I sa pola broja zaposlenih!

U početku je postojalo samo unakrsno sečenje – stvaranje više vrednosti tokom unakrsnog sečenja
Dimter Line OptiCut S 90 serija sa svojim opsežnim opcijama nudi vam mogućnost da u potpunosti automatizujete proces preseka i integrišete dodatne faze rada. Punjenje, sortiranje, odvajanje otpada, slaganje pojedinačnih ploča ili paketa dasaka, prepoznavanje obradaka kao i obrada bušenja i glodanja – sve je potpuno automatsko iz jednog izvora.

Umnožite svoju proizvodnju mnogo puta. Jedan od preduslova je da delovi moraju biti pogodni za sečenje pakovanja. Kada se pakovanja presecaju, propusna zapremina OptiCut testere može se povećati do raspona performansi koji se inače mogu postići samo sa prolaznom testerom.
Kriterijumi za sečenje paketa dasaka,
– pojedinačne dužine koje treba proizvesti moraju biti više puta potrebne?
– obrađeni delovi moraju biti pogodni za kombinovanje pakovanja u dimenzijama i poprečnim presecima
– izrezivanje defekata drveta nije bitno za proizvod, npr. ako su potrebne dužine napravljene “bez defekata” ulazne robe ili “defektnog” kvaliteta drveta, dozvoljeno je za proizvod.

Serija OptiCut S 90 iz Dimter linije čini automatsko sečenje.
Podešavanje zaustavljanja, opasno pozicioniranje, stezanje i izvođenje rezanja rukom. Ti dani su konačno gotovi. Svaki Dimter Line OptiCut S 90 izvršava ove korake precizno i potpuno automatski. Ovo se radi bez napora, čak i sa glomaznim i teškim radnim predmetima. Potisnik precizno transportuje i postavlja drvo. U zavisnosti od modela, potiskivač postiže brzine kretanja do 300 m / min. – značajno povećanje produktivnosti u kombinaciji sa sigurnošću i lakoćom korištenja.

OptiCut S 90 Speed

Čista dinamika i brzina u vašem proizvodnom procesu.

OptiCut S 90 Exact

Optimalna preciznost, rez po rez.

OptiCut S 90 Precise

Optimalna preciznost rezanja kod automatskog rezanja na dužinu, što je ranije bilo moguće samo ručno.

OptiCut S 90 XL

Savršeno poprečno sečenje paketa i velikih dimenzija

Video

Pusti video