Višelisni cirkular sa do tri podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.

Više o mašini

Jaka platforma, bilo da se radi o optimizovanoj ili paralelnoj. Dobro opremljen u standardnoj verziji i sa nizom inteligentnih opcija. Robusna konstrukcija i čvrsta  jedinica pritiska postavljaju temelje za optimalan transport materijala i rezultate rezanja. Upotreba specijalnih listova testere omogućava proizvodnju reznog materijala koji se može lepliti, bez obzira na to da li se radi o podrezivanju ili oštrenju. Izuzetno snažne kružne testere omogućuju obradu najtežih materijala. Čak i velika odstupanja debljine sirovine ne predstavljaju problem.

Automatski podesivi listovi testere pružaju maksimalnu fleksibilnost prilikom sečenja. Mašina je optimalno podešena za svaku tablu u sekundama. Na taj način proizvodite samo ono što vam je potrebno za vreme proizvodnje. Originalna pravovremena proizvodnja uz maksimalnu regeneraciju drveta.

Prizma – dvostrana vođica lanca za punjenje je potpuno slobodna. Precizan transport delova koji se postiže je preduslov za precizne rezultate sečenja. Posebno harmonizovane legure takođe garantuju dugi vek trajanja sistema za punjenje.

Zahvaljujući patentiranom QuickFix rešenju, retuširanje mašine je brže, jednostavnije i praktičnije nego što ste ikada iskusili. Oslobodite ručno hidrauličnu stezaljku. Umetnite uzorke drveta. Pomeriti listove testere na vratilu. Spojite hidraulički. Gotovo. Bez čaure, bez razmaka, bez alata.

Video

Pusti video

Opcije

RipAssist znači da možete optimalno koristiti svoje sirovine lakše nego ikada ranije:
1. Poravnajte ploču na fiksni laser
2. Označite širinu ploče
3. Gotovo!
RipAssist automatski izračunava optimalno rešenje ploče i postavlja pokretne listove testere. Operater koristi laserske linije na ploči da kontroliše rezultat i može korigovati sistem preko džojstika ili ekrana osetljivog na dodir gde je to potrebno.

TimberMax 3.0 program optimizacije Vam omogućava da izvučete najviše iz svojih sirovina. Bilo da ste fokusirani na čistu optimizaciju širine ili na osobine kvaliteta drveta. TimberMax 3.0 izračunava najprofitabilnije rešenje za sečenje za svaku ploču. Podesivi listovi testere se zatim automatski postavljaju

Prati opterećenje na motorima testere i reguliše napajanje u slučaju mogućeg preopterećenja. Tako ćete uvek biti u zelenoj zoni.

Slični proizvodi

Robusni višelisni cirkular sa mnogo mogućnosti.

Višelisni cirkular sa do šest podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.

Višelisni cirkular sa dvostrukim ulegnućem za optimalno i kvalitetno sečenje.

Višelisni cirkular sa do četiri podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.