Ručno unakrsno sečenje orijentisano ka budućnosti - bezbedno i efikasno.

Više o mašini

OptiCut C 50 potvrđuje pouzdanu tehnologiju koju proizvodi WEINIG. Njegove performanse su naročito izražene kod sečenja malih i srednjih preseka. Testera je takođe postigla visoke rezultate u pogledu sigurnosti: 2-ručne kontrola, zaštitni štit i držači garantuju najveću sigurnost. OptiCut C 50 se može proširiti u bilo koje vreme sa različitim opcijama.

Glavne prednosti mašine

Opcije

Za neprekidno varijabilno ručno podešavanje željene dužine obratka. Zaustavljanje klatna se ručno pomera na vođici i može se odgurnuti prema nazad sa radnim predmetom. Minimalna debljina obratka 20 mm.
 
Za neprekidno varijabilno ručno podešavanje na željenu dužinu. Poklopac se pomera na vođici i ručno se okreće.
 
Kao naprednu opciju, možete da izaberete zaštitni štitnik koji se može pneumatski spustiti umesto fiksnog štita. Štit se produžava automatski čim operater otpusti proces rezanja. Nakon rezanja, štit se uklanja kako bi se omogućio slobodan pristup području rezanja.
 
OptiCut C 50 podložna poprečna testera se može nadograditi automatskim sistemom za pozicioniranje EasyStop koji se može koristiti istovremeno sa uređajem za zaustavljanje dužine i pozicioniranjem potiskivača. Zahvaljujući dodirnom ekranu osetljivom na pritisak operativnog uređaja OptyCom, sistem se može rukovati lako i na intuitivan način. Zahvaljujući ovom kombinovanom sistemu, više niste dužni da ručno podešavate radove – neka EasyStop uradi ovaj posao! Sistem pozicioniranja se odnosi na testeru i automatski poravnava radni komad na željenu dužinu.
 

Video

Pusti video

Slični proizvodi

Ručno unakrsno sečenje velikih preseka – sigurno i efikasno

Odličan za univerzalno rešavanje sečenja u manjim, srednje velikim i velikim pogonima.