USLUGE

Montaža i servis mašina

Pobrinućemo se za pažljivu i preciznu montažu te i uspešno pokretanje mašine. Samo tako ćete moći iskoristiti sve WEINIG-ove prednosti i kvalitet. U slučaju kvara ili ukoliko Vam je potrebna pomoć, preporučujemo da nam se odmah javite i izbegnete nepotreban rizik zbog nestručnog servisa. Trudimo se što pre reagovati i rešiti problem, jer smo svesni važnosti neometanog procesa proizvodnje. Nudimo Vam redovno održavanje Vaših mašina. Serviseri sa svojim iskustvom i znanjem, najkompetentnija je opcija za sprečavanje nepoželjnih zastoja u proizvodnji.

Školovanje na mestu montaže

Montaža i servis mašina

Iskoristite sve prednosti koje nudimo. Nakon završene montaže, Vaše ćemo osoblje podučiti o efikasnoj i bezbednoj upotrebi mašina i optimalno ga pripremiti za brzi početak proizvodnje.

Za one koji žele više. Iskoristite WEINIG-ov “know-how” i pripremite sebe i svoje saradnike na korišćenje nove tehnologije. WEINIG-ovi instruktori su profesionalci sa mnogo iskustva, stoga možete biti sigurni da ćete tokom školovanja i Vi steći vredna iskustva. Profesionalno školovanje nudi očigledne prednosti – efikasno upravljanje mašinom donosi veću produktivnost i snižava troškove. Serviseri mašina od početka će znati, kako stoje stvari. Weinig-ov trening centar je opremljen mašinskim parkom koji se koristi samo u svrhe školovanja. Program obrazovanja i svi kursevi i termini se međusobno nadograđuju. Uz školovanje za pojedinačne mašine i softver, nudimo Vam i meta obrazovanje, npr. “Tehnologija mašine za rendisanje”, “Tehnika alata” ili “Organizacija proizvodnje”. Rado ćemo Vam organizovati i školovanje po Vašim individualnim željama.