Linije za dužinsko nastavljanje

Početni model linija za dužinsko nastavljanje kratkog drveta. Omogućuje izradu horizontalnog (obično masivne ploče) ili vertikalnog spoja (primer lepljeni blokovi) u najvišem kvalitetu.

Snažan srednji nivo linija za dužinsko nastavljanje sa pokretnim stolom, koji se može okretati ručno ili automatski. Za horizontalni ili vertikalni spoj.

Fleksibilna linija za horizontalni ili vertikalni spoj, koji omogućava velike brzine nastavljanja, i stoga su prikladne onima kojima je potrebno nastavljanje velikog kapaciteta.

Ceo paket za najveće performanse i zahteve

Linije za dužinsko nastavljanje najvećih kapaciteta, koje omogućuju proizvodnju horizontalnog spoja. Prikladno za proizvođače masivnih ploča, kojima je potreban visok kapacitet nastavljanja.

Paketna linija za dužinsko nastavljanje elemenata dužine 2 oz. 4 m.

Linija visokih performansi

WEINIG Linije za nastavljanje kratkog drveta: Bez premca u svim klasama performansi kao rezultat modularnog sistema.

Fleksibilna modularna konstrukcija omogućava podešavanje mašina prema vašim individualnim zahtevima. Upotreba specifičnih modula znači da se mogu naći i standardna i specifična rešenja za kupca – za obe linije za nastavljanje dužina ulaska drveta ispod 1.000 mm i za linije za nastavljanje sa dužinom ulaza drveta iznad 1000 mm. Princip se može koristiti za sve klase performansi: od ProfiJoint modela ulaza do Ultra, CombiPact i Turbo-S modela do klase visokih performansi sa HS120 i HS200 horizontalnim linijama za spajanje. Sve u svemu, linije za najviše standarde kvaliteta u svim klasama performansi, komercijalna proizvodnja, na primer: ploče od punog drveta ili prozori. Investirajte u liniju za dužinsko nastavljanje i koristite ostatke drveta da biste proizveli vredan proizvod visokog kvaliteta. • Vrhunsko spajanje • Vrlo kratko vreme za podešavanje • Brzo, jednostavno podešavanje Može se naknadno opremiti kako bi se optimizovale performanse i omogućila automatizacija.

WEINIG Linije za nastavljanje konstrukcionog drveta: Rešenja za građevinsko drvo – Kvalitet svih vremena.

Dužinsko nastavljanje se smatra najstabilnijim načinom nastavljanja dužina. Tehnologija dužinskog nastavljanja kompanije WEINIG je dizajnirana za najviši nivo preciznosti. To znači da ima najmanju dodatnu zapreminu, gubitke drvne mase i operativne troškove u isto vreme kada i najviši nivo tehničke dostupnosti. To dužinsko nastavljanje jednostavnim i profitabilnim za vas! Bez obzira da li želite da proizvodite laminirano drvo, šperploče, CLT, drvene daske, masivno drvo za gradnju, oplatne nosače, oplatne ploče ili dvostruke i trostruke grede, WEINIG nudi kompletna napredna rešenja za proizvodne linije. Linije za nastavljanje konstrukcionog drveta, naravno, takođe uključivati linije pakovanja. Linije visokih performansi Ultra i Turbo-S / Turbo-LH omogućavaju veoma fleksibilnu reakciju na zahteve proizvoda i kapaciteta. Ove dokazane i tehnički zrele jedinice mogu se kombinovati sa front-end, ekstruzijom i presovanjem.