Poprečni i podužni prerezivači

Ručno unakrsno sečenje orijentisano ka budućnosti – bezbedno i efikasno.

Ručno unakrsno sečenje velikih preseka – sigurno i efikasno

Odličan za univerzalno rešavanje sečenja u manjim, srednje velikim i velikim pogonima.

Unakrsno sečenje – jednostavan proces sa više koristi nego što mislite – povećana produktivnost, stvaranje vrednosti, zaštita resursa i, ne manje važno, profit. Na kraju, svaki radni predmet mora biti poprečno presečen u nekom trenutku tokom proizvodnje.
Bilo da se radi o rezanju oštrih ili ne-oštrih pojedinačnih ploča ili paketa od punog drveta, ploča, proizvoda od drveta ili čak od plastike, sve je to moguće uz pomoć ručnih testera za poprečne preseke iz serije Dimter Linije OptiCut C. OptiCut C serija specijalnih testera sa kružnim sečivom nudi vam mogućnost da bezbednije i efikasnije strukturišete svoje ručno uzdužno sečenje.

Ručno uzdužno poprečno sečenje i BG-sertifikovana bezbednost – nema kontra indikacija sa pod-stolnim poprečnim testerama iz serije OptiCut C. Središnji deo je jedinica koja se sastoji od poprečne testere pod-stolnom pneumatskom jedinicom za držanje, zaštitom za ruku. Pneumatsko stezanje radnog komada i opciono raspoložive okretne graničnike omogućavaju postizanje superiorne dužine i uglovne preciznosti.
Da bi Vas optimalno podržali u svakodnevnom radu, modeli OptiCut C mogu se opciono nadograditi sa dovodnim i odlivnim valjcima, kao i sa zaustavljanjem klatna i mernim skalama.
Naš bliski kontakt sa vama “našim klijentima” i fokus na našoj osnovnoj veštini “unakrsnog sečenja” učinili su nas tehnološkim liderom. Visok kvalitet i dostupnost naših mašina u svakodnevnoj proizvodnji čine “OptiCut” testere sinonimom za poprečno sečenje koje je optimizovano za dužinu. O tome svedoči naš “OptiCut 450 Kuantum Dimter Line – najbrže pile na svetu”