Ceo paket za najviše performanse i zahteve

Glavne prednosti mašine

Više o mašini

Patentirana kombinacija Turbo-S 1000 zadovoljava sve vaše potrebe i kvalitet.
Modularni dizajn znači da se proizvodna linija može podesiti prema zahtevima kupca. Sistem nudi niz pogodnosti, uključujući standarde kvaliteta kao što su monitoring paketa, zaštita od prskanja.

Vertikalno nastavljanje je najčešće korišćeno nastavljanje po svetu.  Linije za dužinsko nastavljanje predstavljju najveću dodatnu vrednost.

Vertikalni spoj koristi se uglavnom za nastavljanje konstrukcionog drveta i lepljenih elemenata za prozore.

Horizontalno nastavljanje je drugo najčešće nastavljanje elemenata, i kod jednostavnih, tako i kod automatskih linija. Prvenstveno se koristi u proizvodnji ploča za nameštaj i kuhinjskih stolova, gde se spoj ne može videti.

Snažan srednji nivo linija za dužinsko nastavljanje sa pokretnim stolom, koji se može okretati ručno ili automatski. Za horizontalni ili vertikalni spoj.

Početni model linija za dužinsko nastavljanje kratkog drveta. Omogućuje izradu horizontalnog (obično masivne ploče) ili vertikalnog spoja (primer lepljeni blokovi) u najvišem kvalitetu.

Fleksibilna linija za horizontalni ili vertikalni spoj, koji omogućava velike brzine nastavljanja, i stoga su prikladne onima kojima je potrebno nastavljanje velikog kapaciteta.

Linije za dužinsko nastavljanje najvećih kapaciteta, koje omogućuju proizvodnju horizontalnog spoja. Prikladno za proizvođače masivnih ploča, kojima je potreban visok kapacitet nastavljanja.