Skeneri

Skener visokog učinka uz maksimalnu fleksibilnost. Za dužinsko rasecanje, za širinsko rasecanje ili razvrstavanje po bojama.

Skeneri visokog učinka sa niskim stupnjem investicije – nova srednja klasa Weinig skenera.

Najprofitabilnije rešenje za optimizovanje rasecanja drveta.

Nova dimenzija skenera za sortiranje drveta po tvrdoći.

Potpuno automatizovane linije visokih performansi sve više se koriste u savremenoj obradi drveta, čak iu primenama za grube mašine. Uzdužni skener je integralna komponenta celokupnog sistema. Skener beleži relevantne podatke o drvetu sa svih strana u treptaju oka (čvorovi itd.) I snabdeva ih mašinama nizvodno, kao što su testere za sečenje i poprečne preseke, pri punoj brzini proizvodnje. Bez ovakvih sistema automatskog prepoznavanja, performanse rezanja u celokupnim sistemima bi bile nezamislive. Ovo postavlja najviše zahteve na tehnologiju upravljanja. WEINIG razvojna odeljenja obezbeđuju rešenja za visoko automatizovane proizvodne linije. Garantujemo pouzdane proizvodne procese – za primenu u drvetu. WEINIG nudi pravu konfiguraciju za svaku primenu. Serija CombiScan Evo postavlja nove standarde u daljem razvoju tehnologije skenera. Inovativni, potpuno revidirani portfolio proizvoda nudi bolje performanse i značajnu optimizaciju tradicionalnih snaga skenera. Serija CombiScan Evo nudi rešenja za sve faze procesa: od sečenja i unakrsnih aplikacija do niza varijanti koje se koriste kao skener za sortiranje.

EasyScan serija nudi efikasne karakteristike performansi po atraktivnim cenama i specijalno je dizajnirana za potrebe manjih kompanija sa jednostavnim aplikacijama za unakrsno sečenje. Sposoban je da napaja jednu kružnu testeru i ima efikasnu i snažnu optimizaciju serije CombiScan Evo. Sa EScan-om, asortiman proizvoda je proširen na ocenu jačine. Niz različitih opcija za sortiranje po snazi sada omogućava sertifikovanu proizvodnju lameliranog laminata, DUO, TRIO i drugih proizvoda vezanih za čvrstoću.
CUTTING / GLUING –  Sečenje / lepljenje AUTOMATION Automatizacija