Novi nivo fleksibilnosti i dinamike rada.

Više o mašini

Conturex 124 je opremljen na portalu sa obe strane i nudi prostor za četiri procesorske jedinice. Konfiguracije uređaja kao što su glavno vreteno, 5-osovinska glava, uni-vreteno, WEINIG-vretenska glava za bušenje ili testera zadovoljavaju sve zahteve u segmentu srednjih performansi. Korišćenjem dva glavna vretena, na profilu se mogu izvesti dva profilerska procesa istovremeno u jednom ciklusu. Conturex 124 takođe ima isti opseg opcija kao i njegovi kolege od 114 do 226. Mehanizacioni sistemi za do 3 sata proizvodnje bez osoblja, merni sistemi za furnirane delove, skenere i laserske projektore su samo deo opsega opcija..

“Mogućnost višestrukih proizvoda” otvara mnoštvo mogućnosti. Jedinica takođe može efikasno da proizvodi proizvode koji se ne odnose na prozore i vrata. Kao što su šarke, kućišta i nameštaj i delovi okvira.

Izgled i dizajn Conturex-a otkrivaju svoju najmoderniju tehnologiju. Razrađeni koncept pune ploče konzistentno uzima u obzir visoke performanse. Ovo daje primerni nivo sigurnosti sa poboljšanom zaštitom od prašine i buke. Kontrolisana ekstrakcija neposredno uz radni predmet i na alatu je jedinstvena na tržištu. Mašina funkcioniše bez skupog uklanjanja čipova i zahteva samo minimalnu negu.

Spoljni magacin za alat ima do 170 priključaka za alate u zavisnosti od opsega modela.

12,5 kW (S6)
Težina alata od 6 kg Maks.
Dužina alata 220 mm
Uključuje držač alata od 17 slotova

Sa glavnim vretenom od 30 kW postižete značajnu uštedu vremena u kombinaciji sa većom produktivnošću. Zbog velike snage na zahtev, profili se mogu napraviti u samo jednom koraku obrade. Osim toga, glavna vretena sa vazdušnim hlađenjem su praktično bez održavanja i tako garantuju visoku raspoloživost mašine. Motor se indirektno pokreće za potpunu zaštitu čak i u kritičnim situacijama.

5-osna glava za maksimalnu fleksibilnost Uključuje držač alata sa 24 slotova

Video

Slični proizvodi

Mašina za kapacitete i dinamiku.

Beskompromisna dinamika i optimalne performanse.

Univerzalna obrada čak i na najmanjoj Conturex u porodici.