Uverite se u jednostavnost blanjanja na četvorostranoj blanjalici.

Više o mašini

Četvorostrana blanjalica Weinig Cube Plus omogućava brzo i jednostavno blanjanje sve do dimenzije 260 x 160 mm! Na ekranu na dodir jednostavno upišete meru koju na kraju želite i možete blanjati! Vretena se motorno pomeraju, laseri vam već pre ulaska obradivog materijalau blanjalicu tačno pokažu što ćete dobiti na kraju.Postolje četvorostrane blanjalice napravljeno je iz specijalnog Durocem materijala koji daje mašini neverovatnu stabilnost. Možete ga pomerati po radionici i raditi s njim gdje hoćete. Ima samo jedan priključak na otprašivanje i utikač za struju!
Uverite se u jednostavnost blanjanja na četvorostranoj blanjalici Weinig Cube Plus!

Zastarela tehnika obrade povećava mogućnost grešaka i stvaranja škarta. Posebno je neugodno, ako obradivi materijal nije pravobitno poblanjan pa se to obično vidi tek kod kasnijih postupaka obrade što zahteva i vreme i novac.Masivno drvo inače dopušta mogućnost kasnije popravke grešaka u proizvodnji. Ali: pomoću četvorostrane blanjalice Cube Plus možete izbjeći greške već unapred! To vam štedi puno nepotrebnog naknadnog rada, optimizuje vašu proizvodnju i povećava vašu dobit!

Cube Plus je najednostavnije upravljiva blanjalica na svetu. Mašinom se upravlja preko ekrana na dodir veličine 10″. Jednostavno upisujete meru obradnog elementa koju na kraju želite dobiti i već u prvom minutu možete blanjati. Vretena, ulazni sto i prislon se automatski pozicioniraju.

Easylock alati nude visokokvalitetnu površinu i brzu zamenu noževa.

Tako jednostavno, kao što je podešavanje dimenzija na Cube Plus blanjalici, baš tako jednostavno i brzo može zameniti podešene dimenzije – u nekoliko sekundi i sve to dok mašina radi.

Laseri vam prije nego što obradni element uđe u mašinu, tačno pokazuju krajnji proizvod.

Cube Plus sa svojim sistemom radnog stola, prislonom i vretenima garantuje perfektne pravougaone obradke – temelj za viskokvalitetnu krajnju proizvodnju.

Cube Plus je jako kompaktno dizajniran, tako da zauzima malo prostora, što je vrlo važan kriterijum za manje pogone. Jednostavno ga čak i sa paletnim viljuškarom premestimo gde nam je potrebno.

Video

Pusti video

Opcije

Spiralne glave za blanjalice opremljene su HM noževima. Baš zato su u potpunosti su primerene obradu tvrdog drveta. Smanjuju i pomeranja na problematičnim područjima dasaka.

Mobilno vreteno vam olakšava rad, kada radite s različitim širinama neobrađenog drveta. Laser na ulazu izmeri širinu obratka, leva glava se automatski postavlja na zadanu širinu.

Pomoću automata za slaganje mašinom može rukovati samo jedna osoba, jer se obratci na izlazu iz mašine automatski slažu jedan na drugi.

Jedinstvena tehnologija zaslužuje jedinstveni dizajn. Oblikujte dizajn vaše mašine Cube Plus u skladu sa vašim željama. Nešto tako još nikada pre niste videli u radionici!

Galerija slika