Mašina za kapacitete i dinamiku.

Više o mašini

WEINIG Conturex je jedan od najfleksibilnijih CNC procesnih centara visokog učinka koji je u vlasništvu proizvođača prozora širom sveta. Kao inovacija, novi Conturex 125 Vario sadrži sistem sa najvećim kapacitetom performansi u Conturex seriji. Zahvaljujući novoj kombinaciji varijabilnih jednostrukih steznih stolova, sistem će biti potpuno kompatibilan sa dvostrukim delovima. To znači značajno smanjenje vremena promene alata. Istovremeno, opterećenje celog sistema je znatno manje. Potrebna fleksibilnost postojećih sistema prozora i vrata je takođe uzeta u obzir prilikom optimizacije procesa.

Raznolikost proizvoda i sistema u prozorima, vratima i fasadama stalno raste. Obrada pojedinačnih komada je tako složena. Ne samo da su poprečna i uzdužna obrada i bušenje potrebni u visokom kvalitetu, razrađena obrada kao što je glodanje zglobova, kućište brave i spojevi spojnice su također potrebni za fasadne i konzervatorske delove. Pripreme za armature su takođe od najveće važnosti. Ovo uključuje sva bušenja i glodanje za ručke vrata, kutne / škaraste ležajeve, bušotine ili urezane rupe za elemente za zaključavanje, šarke vrata različitih dizajna, brave sa više tačaka, bušenja za kablove i instalacije, ručke na drškama i mnogo više. Conturex zadovoljava i ove zahteve vrlo fleksibilno i potpuno automatski.

Izgled i dizajn Conturex-a otkrivaju svoju najmoderniju tehnologiju. Razrađeni koncept pune ploče konzistentno uzima u obzir visoke performanse. Ovo daje primerni nivo sigurnosti sa poboljšanom zaštitom od prašine i buke. Kontrolisana ekstrakcija neposredno uz radni predmet i na alatu je jedinstvena na tržištu. Mašina funkcioniše bez skupog uklanjanja čipova i zahteva samo minimalnu negu.

Spoljni magacin za alat ima do 170 priključaka za alate u zavisnosti od opsega modela.

12,5 kW (S6)
Težina alata od 6 kg Maks.
Dužina alata 220 mm
Uključuje držač alata od 17 slotova

Sa glavnim vretenom od 30 kW postižete značajnu uštedu vremena u kombinaciji sa većom produktivnošću. Zbog velike snage na zahtev, profili se mogu napraviti u samo jednom koraku obrade. Osim toga, glavna vretena sa vazdušnim hlađenjem su praktično bez održavanja i tako garantuju visoku raspoloživost mašine. Motor se indirektno pokreće za potpunu zaštitu čak i u kritičnim situacijama.

5-osna glava za maksimalnu fleksibilnost Uključuje držač alata sa 24 slotova

Video

Slični proizvodi

Novi nivo fleksibilnosti i dinamike rada.

Beskompromisna dinamika i optimalne performanse.

Univerzalna obrada čak i na najmanjoj Conturex u porodici.