Četvorostrane blanjalice

Novi PROFIMAT. Blanjanje i profilisanje u WEINIG kvalitetu.

Mašina za ravno četvorostrano blanjanje sa automatskim podešavanjem širine i debljine blanjanja. Za manja, srednja i velika postrojenja.

100% kvaliteta u blanjanju i profilisanju za pristojnu cenu.

Beskonačni izbor aplikacija sa perfektnim kvalitetom.

 Perfektna kombinacija stabilnosti i kvaliteta garantuje neverovatan kvalitet povrsine i visok kapacitet.

Novi početni model iz Weinig-a za četvorostrano blanjanje CLT-a i lameliranog drveta.

Snažna rešenja koja će vam dati prednost nad konkurencijom.
Mašine za blanjanje i profilisanje konstruisane su za uzdužnu obradu proizvoda od masivnog drveta, MDF-a, plastike ili drugih odgovarajućih materijala. U jednom prolazu proizvod jednostavno izblanjamo, profiliramo ili rasečemo. Obradci se kroz mašinu transportuju pomoću mnogobrojnih pogonskih valjaka.
Zahvaljujući velikom broju različitih rasporeda vretena, ugradnji univerzalnih vretena, testera za horizontalno ili vertikalno sečenje, područja primene postaju skoro beskonačna. Preduzeće WEINIG AG je neosporno vodeće u tom području te kombinacijom iskustva i inovativnosti postavlja nova merila.

Aktuelna ponuda modela sadrži četiri vrsta mašina za rendisanje:
– Serija Unimat, sa standardnom tehnologijom alata (najprodavanija mašina za rendisanje na svetu!)
– Serija Powermat, sa standardnom tehnologijom i tehnologijom alata PowerLock koja utire put u budućnost. Izvanredno fleksibilna koncepcija za proizvodnju manjih serija uz optimalni kvalitet obrade.
– Serija Hydromat, sa tehnologijom PowerLock ili Hydro tehnologijom. Njome postižemo velike brzine uz najbolji kvalitet.
-Jeste li znali da 80% koristi četvorostranu blanjalicu samo za ravno blanjanje? I da blanjanje na četvorostranoj blanjalici zahteva cca. deset puta manje vremena nego na debljači i ravnalici? Weinig CUBE Plus je odgovor na to!