Weinig Hydromat 5000 Kvalitet i brzina u savršenoj harmoniji.

Više o mašini

Fleksibilna automatizovana mašina za blanjanje za velike serije sa brzinom punjenja do 450 m / min Ova mašina za blanjanje i profilisanje će vas katapultirati u novu dimenziju performansi! I ne morate da proizvodite u velikim serijama: Zahvaljujući modernom PowerCom PC i PowerCom softveru za organizaciju, vreme podešavanja je svedeno na minimum. Takođe postižete odlične završne radove i sa planiranjem i profilisanjem.

Izuzetno pouzdan sistem snabdevanja obezbeđuje neprekidan transport sa velikim valjcima iznad i na stolu, čak i sa teškim uslovima za drvo. Ravne i profilne spojnice sa daljinskim upravljanjem obezbeđuju savršene površine. Snaga motora do 110 kV. Automatsko stezanje vretena i ograda sa leve strane čine rad jednostavnim i sigurnim. Zahvaljujući modularnom sistemu, moguća su različita rešenja vretena na osnovu vašeg individualnog tipa proizvodnje. Pored toga, dobit ćete od sigurnosti na osnovu strogih standarda kvaliteta i, naravno, vrhunske usluge od lidera na svetskom tržištu.

Ultra-brza obrada masivnog drveta, ploča kao što je MDF ili čak plastika do najmanjih veličina. Efikasan i profitabilan. Podešavanje u sekundama. Lak za rukovanje, kompaktan alat. Rezultat je kvalitet koji ostavlja sve prethodne rivale u hladu.

Preuzmi Hydromat 5000 PDF brošuru

Galerija

Slični proizvodi

Novi kalup za efektivnu izradu arhitektonskih letvica

Maksimalna brzina punjenja i savršene površine u nenadmašnoj kombinaciji