Odličan za univerzalno rešavanje sečenja u manjim, srednje velikim i velikim pogonima.

Više o mašini

WEINIG-ov Jrion je odličan za univerzalno rešavanje sečenja u manjim, srednje velikim i velikim pogonima. FlexiRip se iskazala kao efikasna i fleksibilna testera svagde gde se režu daske ili ploče. Kupci najviše cene veliku fleksibilnost, optimalno iskorišćenje drveta i rukovanje mašinom koje obavlja samo jedan radnik. FlexiRip: rešenje za univerzalnu upotrebu!
FlexiRip ne seče samo masivno drvo već mnogo drugih materijala, npr. plastiku, aluminijum i raznovrsne ploče. Po dužini rezanja i po upotrebnoj širini prilagođen je vašim potrebama. Rukovanje je jednostavno: materijal položite na sto i poravnate, pritisnite nožnu papučicu i napravite rez! Kad pustite papučicu, list testere se spusti ispod stola te se vraća na startnu poziciju. Brzina pomaka lista testere se podešava bez zastoja 10-80 m / min.

Glavne prednosti mašine

Detalji

Ograda za pozicioniranje se podešava pomoću kugličnih vijaka bez opterećenja i niskog hoda. To osigurava glatko i ravnomerno kretanje i optimalnu preciznost dimenzija, čak i kod teških obradaka. Ergonomski postavljeni džojstici i veliki digitalni displej koji je lak za korišćenje, sprečavaju zamor operatera.
 
Prednji elementi mašine za stolove sadrže posebnu plastiku otpornu na habanje, sa malim trenjem, koja omogućava lako pomeranje i poravnavanje teških obradaka. Plastični nosači su takođe prizmatični sa strane. Oni omogućavaju lako ubacivanje različitih opcija (npr. Kugličnih ležaja, kosih oslonaca, mitralne ograde itd.) Na bilo kom mestu na mašinskom stolu.
 

Video

Pusti video

Opcije

FlexiCut sečiva čine FlexiRip modernom linijom za sečenje. Rezultat je efikasno jednočlano rešenje za poprečne preseke i uzdužno sečenje. FlexiCut se montira na vođice i može se lako podesiti na potrebnu dubinu u skladu sa širinom obradka. Ovaj koncept stvara efikasnost kao i značajne uštede prostora.
 
Automatski zatvarač (patentiran) sprečava ulazak drvne sečke u unutrašnjost mašine. Uklanjanje potrebe za ručnim uklanjanjem drvne sečke stvara značajnu uštedu vremena.
 
Paralelni pritisak stezanja jedinice za zadržavanje garantuje bezbedno stezanje materijala tokom sečenja, čak i ako radni deo nije centriran. U drugoj verziji, jedinica za držanje je opremljena drvenim umetkom i gumenom oblogom, što garantuje sigurno držanje čak i prilikom sečenja tankih delova.
 

Slični proizvodi

Ručno unakrsno sečenje orijentisano ka budućnosti – bezbedno i efikasno.

Ručno unakrsno sečenje velikih preseka – sigurno i efikasno