VREME JE ZRELO ZA NOVU GENERACIJU

NOVI PROFIMAT. BLANJAJNE I PROFILISANJE U WEINIG KVALITETU

Kada stolarska radionica krene u potragu za odgovarajućim naslednikom, u prostoriji se postavljaju  centralna pitanja: šta sledeća generacija treba da postigne kako bi se išlo u korak se rastućim izazovima branše koja se munjevito menja? Ko sa sobom donosi zahtevani nivo brzine, fleksibilnosti, poverenja i kvaliteta kako bi se na duge staze ostalo na tržištu?

Sa novim Profimat-om  WEINIG je našao odgovor na ova i ostala pitanja. Mašina za blanjanje i profilisanje ide stopama već višestruko dokazanih WEINIG rešenja. Na njihovim jakim stranama vrši nadogradnju, optimira ih i dopunjava modernim rešenjima.

Dobro je znati: Bez obrzira na različita novorazvijena rešenja, novom Profimat-u nije potrebno ništa više prostora u odnosu na uporedive prethodne model. 

Kada ga jednom instalirate, kao zanatlija uživaćete sa novim Profimat-om visoki komfor rukovanja i impresivno miran rad. Podešavanja će biti brža i jednostavnija nego ikada pre. I to već dugo nije sve.

Weinig Profimat 30

Weinig Profimat 50

  • Oprema opcionalno sa 4 ili 5 osovina 
  • Brzina pomaka do 15 m/min
  • Broj obrtaja osovina od 5.000 U/min
  • Oprema opcionalno sa 5 ili 6 osovina
  • Brzina pomaka do 30 m/min
  • bez ograničenja prilagođen za obradu tvrdog drveta i za razrezivanje 
  • Broj obrtaja osovine od 7.000 U/min (optionalno 8.000 U/min)

Opciono, Profimat poseduje inteligentni kontrolni paket za kontinuirane rezultate pritiskom na dugme – uključujući ekran od 10,1 inča sa intuitivnim uputstvima korisnika. Ovo automatski postavlja širinu i debljinu na ciljanu dimenziju. Alternativno, mašinom se može upravljati ručno.

Intuitivna upotrebljivost Profimat-a osigurava kratko vreme postavljanja, visok nivo korisničke sigurnosti, prijatnu jednostavnost upotrebe i dosledno siguran rad.

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, novi Profimat ne zauzima više prostora od svojih prethodnika.

 

Zbog tehničkih nadogradnji, Profimat je iznenađujuće energetski efikasan.

Ako imate velike planove, opciono možete dobiti Profimat sa radnom širinom od 260 mm. Standard je širok 230 mm.

Slični proizvodi