Višelisni cirkular sa do šest podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.

Više o mašini

Višelisni cirkular za najviše zahteve u modernoj proizvodnji. Idealan u rasponu performansi do visine rezanja do 140 mm. Ekstremna fleksibilnost i optimalna obrada drveta sa do 6 podesivih listova testere. Optimalna proizvodnja sa širinom obrade od 610 mm. Sa brzinama punjenja do 80 m / min, ProfiRip 610 predstavlja optimalne performanse, fleksibilnost i produktivnost.

Automatski podesivi listovi testere pružaju maksimalnu fleksibilnost prilikom sečenja. Mašina je optimalno podešena za svaku tablu u sekundama. Na taj način proizvodite samo ono što vam je potrebno za vreme proizvodnje. Originalna pravovremena proizvodnja uz maksimalnu regeneraciju drveta.

Prizma – dvostrana vođica lanca za punjenje je potpuno slobodna. Precizan transport delova koji se postiže je preduslov za precizne rezultate sečenja. Posebno harmonizovane legure takođe garantuju dugi vek trajanja sistema za punjenje.

SafetyPlus obezbeđuje optimalnu zaštitu operatera mašine. Dodatna zavesa od kevlara dopunjuje konvencionalnu zavesu od komadića. Ovo optimalno štiti opasnu zonu. Ova patentirana sigurnosna karakteristika je standardna kod svih WEINIG-ovih cirkulara.

Video

Pusti video

Opcije

Rotirajuće četke pouzdano čiste rezidualnu smolu i piljevinu iz lanca za punjenje. Strukturna površina lanca ostaje čista, zadržavajući maksimalno prianjanje. Zagarantovano je optimalno propuštanje obratka kroz mašinu.

TimberMax 3.0 program optimizacije Vam omogućava da izvučete najviše iz svojih sirovina. Bilo da ste fokusirani na čistu optimizaciju širine ili na osobine kvaliteta drveta. TimberMax 3.0 izračunava najprofitabilnije rešenje za sečenje za svaku ploču. Podesivi listovi testere se zatim automatski postavljaju

Šiljci na lancu pojačavaju zahvat na radnom komadu. Na taj način se obezbeđuje optimalan transport kroz mašinu, posebno sa naglašenim drvetom. Time se sprečava bočno odstupanje lamela, čime se štite listovi testere. Rezultat je izvanredan kvalitet sečenja, dugi radni vek listova testere i tanje pukotine.

Slični proizvodi

Robusni višelisni cirkular sa mnogo mogućnosti.

Višelisni cirkular sa do šest podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.

Višelisni cirkular sa dvostrukim ulegnućem za optimalno i kvalitetno sečenje.

Višelisni cirkular sa do četiri podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.