Najprofitabilnije rešenje za optimizovanje rasecanja drveta

Više o mašini

Od svih faza prerade masivnog drveta, glodanje ima najveći potencijal za optimizaciju. Zato nije čudno da većina preduzeća upravo tu započne sa poboljšavanjem učinka. Upotreba skenera ima ključnu ulogu. Otkrivanje grešaka kamerama i laserima je instrument visokog učinka u utakmici za maksimalnu produktivnost, optimalan kvalitet i kratke rokove isporuke. Brzina i preciznost su glavni kvaliteti skenera.

Sve to rezultira sa visokom profitabilnošću, većom dodatnom vrednosti i većim kvalitetom. U većim, modernim proizvodnjama, skener je deo mašine za glodanje i zamenjuje ručni pregled obratka. Sa druge strane, manje proizvodnje često imaju poteškoće sa prelazom u digitalno doba proizvodnje jer se brinu, pre svega, oko profitabilnosti investicije. Novi Weinig-ov EasyScan ukloniće sve nedoumice.

Serija skenera EasyScan omogućuje:

  • – visoku produktivnost zbog automatskog prepoznavanja grešaka
  • – smanjivanje troškova za osoblje jer otpada obeležavanje grešaka koje zahtieva puno posla
  • – povećanje iskorištenja jer je preciznost prepoznavanja grešaka kod skenera bitno bolja od ručnog obeležavanja
  • – fleksibilnija proizvodnja jer istovremeno možete proizvoditi i veoma različit kvalitet i proizvode
  • – povećanje kvaliteta konačnog proizvoda

Dobro je znati...

Optimizacija na najlakši način.

Prilikom glodanja postoji veliki potencijal tokom optimizacije glodanja u pogledu vrednosti, iskoristivosti i proizvodu. EasyScan igra važnu ulogu na tom području Opremljen je različitim senzorima što osigurava optimalno glodanje.

Uzimajući u obzir informacije klijenata o proizvodima, broju delova, kvalitetu, vrednosti i prinosu, EasyScan optimizuje drvo kako bi postigli najbolju moguću vrednost. Visok učinak skenera EasyScan osigurava i niže troškove rada uz povećavanje produktivnosti. U vezi sa drugim mašinama iz Weinig programa ostvaruje se dragocena sinergija.

 

Profitabilnost – od daske do daske

EasyScan LuxscanLine optimizuje troškove rada. Zbog automatskog nadzora proizvodnje i intuitivnog upravljanja, nije potrebno puno vremena za osposobljavanje i učenje zaposlenih za rad sa skenerom.

U kombinaciji sa niskim troškovima investicije i iznimnom programskom opremom, kod EasyScan-a je profitabilnost investicije osigurana.

Video

Pusti video

Slični proizvodi

Skener visokog učinka uz maksimalnu fleksibilnost. Za dužinsko rasecanje, za širinsko rasecanje ili razvrstavanje po bojama.

Skeneri visokog učinka sa niskim stupnjem investicije – nova srednja klasa Weinig skenera.

Nova dimenzija skenera za sortiranje drveta po tvrdoći.