Fleksibilan i moćan u isto vreme

Više o mašini

Postoje mnogi dobri razlozi za ulaganje u WEINIG presu za lepljenje. Sa ProfiPress L B pišemo novo poglavlje: Potpuno novo dizajnirano, presa za lepljenje Vam nudi do sada neviđenu primenu. Sve je moguće, od panela do greda pa čak i prozora sa visinom lepljenja od 160 mm. ProfiPress L B je savršeno opremljen za sve zahteve koji se tiču efikasnosti: Zahvaljujući modularnom sistemu, Vi ste u mogućnosti da nadogradite ProfiPress L B od ručnog rada do potpuno automatskog postrojenja za proizvodnju. Svaki nivo konfiguracije uključuje najnoviju tehnologiju visoke frekvencije. Za još veći udeo na dodanoj vrednosti, širok asortiman WEINIG Grupe nudi vam sve moguće integracije sistema. I naravno, vaša nova presa za lepljenje pruža svetski poznati WEINIG premium kvalitet. ProfiPress L B – odlučujuća prednost za vas u globalnoj konkurenciji.

Kontrola visokofrekventnog polja je potpuno automatska. To zahteva manja ručna prilagođavanja generatora visoke frekvencije, što dovodi do lakšeg rada. Pored toga, postižu se optimalni unos energije i kraće vreme pritiska.
Ulaz visoke frekvencije skraćuje vreme presovanja i obezbeđuje visoku čvrstoću spojeva, kao i lepljene ploče i grede bez napetosti. Zagrevaju se samo spojevi.

Video

Opcije

Jednostavna upotreba PVAc stanice za nanošenje lepka za lepljenje lica i ivica.

Izuzetno precizno nanošenje lepka smanjuje potrošnju lepka i troškove.

U vezi sa automatskom stanicom za lepljenje dobijate savršeno rešenje za mehaniku i transport lamela u presu za lepljenje.

Slični proizvodi

Inteligentna tehnologija lepljenja postavlja nove standarde.

Kompaktna visoko-frekventna presa za lepljenje za industriju i trgovinu.

Perfektno podešen, visoka srednja klasa.

Jednstavno najbolji. Non-stop visoke performanse.