Robusni višelisni cirkular sa mnogo mogućnosti

Više o mašini

Novi UniRip 310 je idealni višestruki cirkular za malu operaciju sa visokim standardima kvaliteta i fokusom na jednostavne aplikacije. Novi višestriki cirkular impresionira svojom robusnom konstrukcijom i lakoćom rada. Sa visinom rezanja do 110 mm i velikom brzinom pomeranja, mašina je prilagođena širokom spektru zadataka. Patentirani QuickFix sistem brine o ponovnom podešavanju za kratkom vremenu. Atraktivne cene sa snažnim standardnim modelom i brojnim inteligentnim opcijama.

Prizma dvostruka vođica za punjenje je potpuno slobodna. Precizan transport delova koji se postiže je preduslov za precizne rezultate sečenja. Posebno harmonizovane legure takođe garantuju dugi vek trajanja sistema za punjenje.

Prizma – dvostrana vođica lanca za punjenje je potpuno slobodna. Precizan transport delova koji se postiže je preduslov za precizne rezultate sečenja. Posebno harmonizovane legure takođe garantuju dugi vek trajanja sistema za punjenje.

SafetyPlus obezbeđuje optimalnu zaštitu operatera mašine. Dodatna zavesa od kevlara dopunjuje konvencionalnu zavesu od komadića. Ovo optimalno štiti opasnu zonu. Ova patentirana sigurnosna karakteristika je standardna kod svih WEINIG-ovih cirkulara.

Video

Pusti video

Opcije

Ploča pod pritiskom pruža vođicu za radni komad tačno tamo gde je najveći učinak – kod rezanja. Optimalni kvalitet sečenja može se postići samo upotrebom ploče pod pritiskom. Čak i pri rezanju tankih traka, ploča je neophodna.

Vidite šta možete rezati.

Šiljci na lancu pojačavaju zahvat na radnom komadu. Na taj način se obezbeđuje optimalan transport kroz mašinu, posebno sa naglašenim drvetom. Time se sprečava bočno odstupanje lamela, čime se štite listovi testere. Rezultat je izvanredan kvalitet sečenja, dugi radni vek listova testere i tanje pukotine.

Slični proizvodi

Inteligentni koncept za profitabilno krojenje.

Višelisni cirkular sa do tri podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.

Višelisni cirkular sa dvostrukim ulegnućem za optimalno i kvalitetno sečenje.

Višelisni cirkular sa do četiri podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.