Conturex za manje firme sa proširenim radnim prostorom i opcijama.

Više o mašini

Kada se obrađuju prozorski profili na Conturex Artis-u, čak i male prodavnice ne moraju kompromitovati kvalitet i fleksibilnost. Tokom proteklih 10 godina, 400 zadovoljnih klijenata kompanije Conturex potvrdilo je svoju buduću održivost sa održivim rastom. Visoko inovativna tehnologija Conturex Artis modela će biti koncept obrade budućnosti, posebno za male proizvođače prozora. Kao „manji brat“ u profilnoj centralnoj seriji, novi Conturex Artis nudi sve prednosti dokazane Conturex serije na optimalnoj meri cena i performansi.

WEINIG olakšava ulazak u svet CNC obrade kroz svoju ulogu višeg projektnog partnera. Sve iz jednog izvora – WEINIG. U Conturex Artis-u, kupac dobija uravnotežen i koordiniran kompletan paket, koji se sastoji od mašine, softvera za izradu prozora, alata i servisa.

Današnji sistemi prozora, vrata i fasada su u stalnoj promeni i trend sve više ide ka uskim profilima i pogledima, neki sa složenim profilima. Širok izbor rupa za montažu, tehnologija ventilacije u prozorima, provala i sigurnosna tehnologija, automatsko senčanje i mnoge druge aplikacije pronalaze svoj put u svet prozora. U isto vreme, međutim, ovi zahtevi otežavaju držanje radnih komada tokom obrade. Dostupni stezni mostovi postaju uži i uži i predstavljaju proizvođače mašina sa novim izazovima.
Weinig ima pravi odgovor za ove trendove: PowerGrip RePos je jednostavan
Patentirani PowerGrip RePos jednostavan postupak reclampiranja omogućava promenu delova stezanja i automatsko pomeranje obradaka u mašini. Radni komadi ostaju stegnuti tokom procesa proizvodnje, čime se postiže maksimalna preciznost. Za složene situacije stezanja, PowerGrip RePos lako omogućava i stezanje u preklopu.
Rezultat:
Uvek najbolja moguća situacija stezanja
Maksimalna preciznost
Savršen kvalitet površine
Uvek aktuelan – proizvodnja svih uobičajenih prozorskih sistema je moguća Inovativna PowerGrip RePos funkcija vam otvara mnogo više mogućnosti i aplikacija. Možete proširiti Vaš spektar usluga pojedinačno, odgovoriti još specifičnije na potrebe klijenata i dati slobodu svojoj kreativnosti.

Današnji moderni proizvođač prozora mora ponuditi veliki spektar građevinskih elemenata. Asortiman oblika, boja, sorti drveta, okova, prozorskih sistema i širina drveta je veći nego ikada. To zahteva značajnu dubinu proizvodnje. Od merenja, prikupljanja podataka i dizajna u programu izgradnje prozora do organizacije skladišta, predsezanja sa optimizacijom ili krajnjim obrezivanjem drveta, kalibracijom ili planiranjem sa proizvodnjom traka, kompletnom proizvodnjom iz jednog dela, pa čak i unošenjem i lepljenjem tipla , sve mora da radi savršeno. WEINIG integracija proizvoda je stvorila standardnu komunikacijsku platformu u ovom proizvodnom procesu.

Conturex je izuzetno fleksibilan u odnosu na ugaone spojeve. Korisnik može da bira između udubljenja i spojnica, klinova i mehaničkih ugaonih spojeva. Maksimalni prečnik alata od 340 mm i težina alata do 12 kg omogućavaju izradu spojnica za žljebove i tetive sa izuzetnom preciznošću. Sa maksimalnom dubinom utora od 140 mm, ova tehnika se može koristiti i za konstrukciju vrata i elemenata. Različiti ugaoni spojevi mogu se u bilo kom trenutku izmeniti, konvertovati ili poboljšati. WEINIG stoga nudi sveobuhvatno rešenje za obradu koje je prilagođeno vašoj seriji proizvoda i prilagođeno vašoj korisničkoj bazi.

Detalji

Sa glavnim vretenom od 30 kW postižete značajnu uštedu vremena u kombinaciji sa većom produktivnošću. Zbog velike snage na zahtev, profili se mogu napraviti u samo jednom koraku obrade. Osim toga, glavna vretena sa vazdušnim hlađenjem su praktično bez održavanja i tako garantuju visoku raspoloživost mašine. Motor se indirektno pokreće za potpunu zaštitu čak iu kritičnim situacijama.

12,5 kW (S6)
Težina alata od 6 kg
Maks. Dužina alata 220 mm
Uključuje držač alata od 17 slotova

Video

Slični proizvodi

Univerzalna obrada čak i na najmanjoj Conturex u porodici.

Vrhunska klasa. Mašina za sve situacije.

Vrhunske performanse u ulaznoj klasi do dužine od 6 m.

Mašina za kapacitete i dinamiku.

Novi nivo fleksibilnosti i dinamike rada.

Beskompromisna dinamika i optimalne performanse.