Ogromni potencijal performansi za one koji započinju posao

Glavne prednosti mašine

Početni model linija za dužinsko spajanje kratkih elemenata

Omogućuje izradu horizontalnog (obično masivne ploče) ili vertikalnog spoja (primer lepljeni blokovi) u najvećem kvalitetu.

  • – Jednostavno rukovanje
  • – Pametna investicija
  • – Za horizontalni i vertikalni spoj
  • – Kompaktna mašina

Više o mašini

Mašina za dužinsko nastavljanje drveta ProfiJoint predstavlja veliki potencijal za početnike. Već novo razvijeni početni model ProfiJoint raspolaže tehnikom „velikih“. To je pametna investicija sa izvanredno dobrim odnosom cene i učinka. Zahvaljujući modularnom načinu gradnje osnovni model mašine za dužinsko nastavljanje se može lako nadograditi do kombinacije sa dve jedinice za glodanje.

To je samo jedna od mnogih prednosti uključujući brzu amortizaciju. Na mašini za dužinsko nastavljanje ProfiJoint mogu se obrađivati komadi širine do 150 (170) mm, debljine do 50 (80) mm i dužine od 150 – 700 mm. Liveno postolje mašine smanjuje potrese u području gdje je potrebna preciznost za izradu ozubljenja. Ne smemo zaboraviti niti tehnologiju vretena: svejedno je izrađujete li vodoravne ili okomite spojeve, mašina za dužinsko nastavljanje ProfiJoint ima jednaka vretena kao i Weinigove linije za dužinsko nastavljanje visokog učinka.

Vertikalno nastavljanje je najčešće korišćeno nastavljanje po svetu.  Linije za dužinsko nastavljanje predstavljju najveću dodatnu vrednost.

Vertikalni spoj koristi se uglavnom za nastavljanje konstrukcionog drveta i lepljenih elemenata za prozore.

Horizontalno nastavljanje je drugo najčešće nastavljanje elemenata, i kod jednostavnih, tako i kod automatskih linija. Prvenstveno se koristi u proizvodnji ploča za nameštaj i kuhinjskih stolova, gde se spoj ne može videti.

Ceo paket za najveće performanse i zahteve

Snažan srednji nivo linija za dužinsko nastavljanje sa pokretnim stolom, koji se može okretati ručno ili automatski. Za horizontalni ili vertikalni spoj.

Fleksibilna linija za horizontalni ili vertikalni spoj, koji omogućava velike brzine nastavljanja, i stoga su prikladne onima kojima je potrebno nastavljanje velikog kapaciteta.

Linije za dužinsko nastavljanje najvećih kapaciteta, koje omogućuju proizvodnju horizontalnog spoja. Prikladno za proizvođače masivnih ploča, kojima je potreban visok kapacitet nastavljanja.