Univerzalna obrada čak i na najmanjoj Conturex u porodici.

Više o mašini

Sa Conturex Greenline-om, WEINIG je odgovorio na zahteve tržišta i stvorio mašinu koja se može koristiti univerzalno. Conturex Greenline se izdvaja od ostalih serija jer radi isključivo sa 5-osnom glavom i nema drugih jedinica. Kao najmanja mašina u popularnoj Conturex seriji, Conturex Greenline nudi sve prednosti koje se nalaze u drugim mašinama. Dizajn portala sa niskim vibracijama je idealan za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda.

Conturex Greenline se takođe može koristiti za obradu delova dužine od 175 mm do 4.500 mm. Mašina je stoga pogodna za bilo koju operaciju. Da li ste potpuno novi u industriji prozora ili planirate investiciju u CNC mašinu? Nema problema! Kao viši partner u projektu, WEINIG Vam olakšava početak rada. Zato dobijate sve iz jednog izvora: WEINIG.
Za Vas to znači:
100% WEINIG kvaliteta,
100% pouzdanost,
100% stručno savetovanje.

Conturex je izuzetno fleksibilan u odnosu na ugaone spojeve. Korisnik može da bira između udubljenja i spojnica, klinova i mehaničkih ugaonih spojeva. Maksimalni prečnik alata od 340 mm i težina alata do 12 kg omogućavaju izradu spojnica za žljebove i tetive sa izuzetnom preciznošću. Sa maksimalnom dubinom utora od 140 mm, ova tehnika se može koristiti i za konstrukciju vrata i elemenata. Različiti ugaoni spojevi mogu se u bilo kom trenutku izmeniti, konvertovati ili poboljšati. WEINIG stoga nudi sveobuhvatno rešenje za obradu koje je prilagođeno vašoj seriji proizvoda i prilagođeno vašoj korisničkoj bazi.

Današnji moderni proizvođač prozora mora ponuditi veliki spektar građevinskih elemenata. Asortiman oblika, boja, sorti drveta, okova, prozorskih sistema i širina drveta je veći nego ikada. To zahteva značajnu dubinu proizvodnje. Od merenja, prikupljanja podataka i dizajna u programu izgradnje prozora do organizacije skladišta, predsezanja sa optimizacijom ili krajnjim obrezivanjem drveta, kalibracijom ili planiranjem sa proizvodnjom traka, kompletnom proizvodnjom iz jednog dela, pa čak i unošenjem i lepljenjem tipla , sve mora da radi savršeno. WEINIG integracija proizvoda je stvorila standardnu komunikacijsku platformu u ovom proizvodnom procesu.

Preuzmi Conturex Greenline PDF brošuru

Detalji

5-osna glava za maksimalnu fleksibilnost
Opcioni držač alata za 24-slot

Video

Slični proizvodi

Conturex ya manje firme sa pro[irenim radnim prostorom i opcijama.

Vrhunska klasa. Mašina za sve situacije.

Snaga za propustnu moć i dinamiku rada.

Mašina za kapacitete i dinamiku.

Novi nivo fleksibilnosti i dinamike rada.

Beskompromisna dinamika i optimalne performanse.