Potpuno automatska brusilica za alate za blanjanje, profilisanje i nastavljanje.

Više o mašini

U trenutku kada se oštrica uklapa u radni komad, odlučuje se o kvaliteti površine krajnjeg proizvoda. Zbog toga je neophodno imati alate koji su uvek optimalno pripremljeni i regresirati ih kad god je to potrebno. Rondamat 980 je veoma efikasno rešenje za ovaj problem, jer je potpuno automatski. Sve što trebate učiniti je: stegnuti alat na brusilicu i uneti parametre obrade pomoću upravljačkog terminala. Rondamat 980 radi ostalo sam.

Potpuno automatska funkcija vam pomaže posebno kod alata sa mnogo noževa, a operater može da obavlja i druge zadatke dok mašina radi sa svojim radom. Operater treba samo da izvrši podešavanje, kontrolu kvaliteta i finalno merenje alata. Ovo čini Rondamat 980 stvarnom alternativom za sve koji rade sa mnogim ravnim noževima ili profilnim glavama za sečenje. Visok kvalitet obrade Rondamat 980 takođe stvara idealne uslove za naknadno spajanje alata u mašini.

Rondamat 960 je visoko precizna brusilica sa odličnom istinskom radnom preciznošću koja ima toleranciju manju od 0,005. To znači da Rondamat 960 može da obezbedi visoke preciznosti profilnih noževa koji na kraju odražavaju i tačnost profila i kvalitet krajnjeg proizvoda.

Prenošenje konture profila na reznu ivicu vrši se pomoću alata za praćenje. Ova dokazana tehnika garantuje visok nivo preciznosti profila. Ako se šabloni čuvaju, oni se mogu ponovo koristiti u bilo koje vreme – bilo da se namotaju ili melju novi noževi. Ovo omogućava koncept mašine Rondamat 960 da garantuje visok stepen preciznosti ponavljanja.

Rondamat 980 je potpuno automatska mašina za brušenje koja je pogodna za ravne noževe, kao i za profilne noževe. Potpuno automatski rad znači da možete postići savršene rezultate u alatima sa do 36 noževa. Posebno za alate sa velikim brojem noževa, Rondamat 980 je veoma efikasan jer je nezavisan. Mašina je jednostavna za upravljanje preko terminala. Osim toga, alati za nastavljanje se mogu brusiti.

Preuzmi Rondamat 980 PDF brošuru

Video

Pusti video

Slični proizvodi

“Uradi sam” – Precizno brušenje alata

Najveća preciznost za oštrenje glodalica

CNC brusilica za alat za dodatnu vrednost