Kompaktna visoko-frekventna presa za lepljenje za industriju i trgovinu.

Više o mašini

ProfiPress L II iz DimterLine je veoma kompaktna presa visokog ucinka za lepljenje najvišeg tehničkog nivoa, koja zadovoljava najstrože sigurnosne standarde. Moderna visokofrekventna tehnologija osigurava najkraće vreme pritiska.
Lepljenje ProfiPress L II 2500 je ekonomično čak i sa često menjanjem veličina ploča zbog kratkih vremena postavljanja. Automatski rad kompletnog ciklusa presovanja kao i mehaničko pražnjenje presa čine rad lakšim i efikasnijim. Masivna, teška podloga čini osnovu za dobro poravnavanje lamela tokom procesa presovanja i na taj način proizvodi nisku visinu i ravnu površinu. Ovo vam daje bolji prinos drveta i manje prerade. Sa ProfiPress L II, čak i mala i srednja preduzeća mogu raditi ekonomično i u skladu sa tržištem

Vrlo kratko vreme za podešavanja kada se dimenzije drveta promene kao rezultat lako izmjenjivih elemenata pritiska. Udoban i jednostavan za upravljanje preko kontrolne konzole sa ekranom osetljivim na dodir (opcionalno).

Mehanizaciona rešenja kao što su automatsko lepenje i sistemi punjenja za proizvodnju sa manje osoblja.
 

Spojnice za lepljenje su već teške kada se uklone iz presa, tu je minimalno pomeranje visine. To znači da je minimalna naknadna obrada panela i minimalno dodatno brušenje!

Tehnologija visoke frekvencije koristi princip dielektričnog zagrevanja. To znači da se spojevi lepka zagrijavaju iznutra tako da se ne koristi energija za zagrijavanje drveta, a drvene lamele ostaju hladne i bez napetosti.

Vreme presovanja od jednog minuta (!) I dodatne opreme, kao što je automatsko lepljenje, znači da se kapacitet može povećati mnogo puta u poređenju sa ručnom lepljenjem.

Video

Opcije

Za proizvodnju panela dužine preko 2500 mm, opcija “excess length” je dostupna na zahtev. To može proizvesti ploče maksimalne dužine 5.000 mm.

Kontrolisano, automatsko uvlačenje drvenih lamela pomoću nožnog prekidača. Precizna glava za lepljenje za precizno nanošenje lepka. Do 50% smanjenje upotrebe lepka i smanjenje vremena lepljenja u poređenju sa ručnim lepljenjem.

Pokretanje dovodnog valjka i sinhronizovani transport. Na zahtev, sa gornjim uređajem za pritisak, za poboljšanu primenu lepka ili za zakrivljene grede.

Slični proizvodi

Inteligentna tehnologija lepljenja postavlja nove standarde.

Perfektno podešen, visoka srednja klasa.

Jednstavno najbolji. Non-stop visoke performanse.

Visokofrekventna presa za lepljenje prozora, greda i panela