Novi nivo fleksibilnosti i dinamike rada.

Više o mašini

Bez kompromisa – u industrijskoj proizvodnji prozora, potrebne su optimalne performanse i fleksibilnost. Conturex 226 postiže maksimalni nivo ekspanzije u segmentu jednog čoveka. U oblasti sistema su dostupna rešenja za dalje poboljšanje performansi. Četiri stola i četiri glavna vretena dele faze obrade kako bi se stvorio besprekoran i proces visokog učinka. To omogućava da se tri dela obrađuju istovremeno. Raznolikost proizvoda i sistema u prozorima, vratima i fasadama stalno raste. Obrada pojedinačnih komada je tako složena. Ne samo da su poprečna i uzdužna obrada i bušenje potrebni u visokoj kvaliteti, razrađena obrada kao što je glodanje zglobova, kućište brave i spojevi spojnice su također potrebni za fasadne i konzervatorske delove.

Pripreme za armature su takođe od najveće važnosti. Ovo uključuje sva bušenja i glodanje za ručke vrata, kutne / škaraste ležajeve, bušotine ili urezane rupe za elemente za zaključavanje, šarke vrata različitih dizajna, brave sa više tačaka, bušenja za kablove i instalacije, ručke na drškama i mnogo više. Conturex zadovoljava i ove zaheve vrlo fleksibilno i potpuno automatski.

Izgled i dizajn Conturex-a otkrivaju svoju najmoderniju tehnologiju. Razrađeni koncept pune ploče konzistentno uzima u obzir visoke performanse. Ovo daje primerni nivo sigurnosti sa poboljšanom zaštitom od prašine i buke. Kontrolisana ekstrakcija neposredno uz radni predmet i na alatu je jedinstvena na tržištu. Mašina funkcioniše bez skupog uklanjanja čipova i zahteva samo minimalnu negu.

Spoljni magacin za alat ima do 170 priključaka za alate u zavisnosti od opsega modela.

12,5 kW (S6)
Težina alata od 6 kg Maks.
Dužina alata 220 mm
Uključuje držač alata od 17 slotova

Sa glavnim vretenom od 30 kW postižete značajnu uštedu vremena u kombinaciji sa većom produktivnošću. Zbog velike snage na zahtev, profili se mogu napraviti u samo jednom koraku obrade. Osim toga, glavna vretena sa vazdušnim hlađenjem su praktično bez održavanja i tako garantuju visoku raspoloživost mašine. Motor se indirektno pokreće za potpunu zaštitu čak i u kritičnim situacijama.

5-osna glava za maksimalnu fleksibilnost Uključuje držač alata sa 24 slotova

Video

Slični proizvodi

Mašina za kapacitete i dinamiku.

Snaga za propustnu moć i dinamiku rada.

Univerzalna obrada čak i na najmanjoj Conturex u porodici.