CNC brusilica za alat za dodatnu vrednost

Više o mašini

Efikasna organizacija radnog područja igra sve veću ulogu u optimizaciji proizvodnih procesa. Bez obzira na to, puni potencijal vaših mašina može se postići samo onda kada su alati izoštreni, izmereni i dostupni kada je to potrebno. Rondamat 1000 CNC brusi i oštri alate potpuno automatski u skladu sa CAD crtežom napravljenim od strane Moulder Master-a koji obezbeđuje osnovu za proizvodnju preciznih profila na mašini. S’obzirom na efikasnost i dodatnu vrednost, Rondamat 1000 CNC će podići Vašu sobu za alate na novi nivo.

Rondamat 960 je visoko precizna brusilica sa odličnom istinskom radnom preciznošću koja ima toleranciju manju od 0,005. To znači da Rondamat 960 može da obezbedi visoke preciznosti profilnih noževa koji na kraju odražavaju i tačnost profila i kvalitet krajnjeg proizvoda.

Prenošenje konture profila na reznu ivicu vrši se pomoću alata za praćenje. Ova dokazana tehnika garantuje visok nivo preciznosti profila. Ako se šabloni čuvaju, oni se mogu ponovo koristiti u bilo koje vreme – bilo da se namotaju ili melju novi noževi. Ovo omogućava koncept mašine Rondamat 1000 CNC da garantuje visok stepen preciznosti ponavljanja.

Nezavisno od manuelnih veština, dosledni visokokvalitetni profilni noževi. Rukovalac mašinom mora uneti samo radne parametre i pokrenuti mašinu, mašina radi potpuno nezavisno.

Rondamat 1000 CNC je potpuno automatski alat za brušenje. To znači da se čak i prebacivanje brusnih točkova između grubog, glatkog i završnog brušenja odvija potpuno automatski. Brusne ploče su pričvršćene pomoću HSK prijemnika, što omogućava brzu promenu. Ostali brusni diskovi se skladište u spremištu sa 3 mesta. Za svaki brusni točak, prečnik se meri mehanički, kako bi se on doveo u pravi položaj do ostatka noža. Ovako, Rondamat 1000 CNC radi samostalno i operater je slobodan da upravlja drugim zadacima u međuvremenu.

 Master Moulder povezuje procese koji se odvijaju prije proizvodnje. Potrebne informacije će biti poslane na tražene lokacije u prostoriji za brušenje alata ili u proizvodnom prostoru. Greške će biti minimizirane, poboljšana sigurnost procesa i osiguran konzistentan visok kvalitet krajnjih proizvoda. Na ovaj način Moulder Master podržava efikasnu i ekonomičnu proizvodnju sa oblikovanjem.

Visok stepen preciznosti Rondamat 1000 CNC prilikom brušenja postavlja temelje za proizvodnju preciznih profila na livaru. Međutim, efikasnost postavljanja mašine zahteva merenje alata. Tek tada, pomoću mernih točaka, može se montirati tako da se vretena nalaze u točnom položaju. WEINIG OptiControl Digital je idealan merni stalak, jer se podaci mogu poslati direktno odavde do komandi mašine. Time se štedi dugotrajan rad na postavljanju mašine i garantuje veoma precizan profil.

Preuzmi Rondamat 1000 CNC PDF brošuru

Video

Pusti video

Slični proizvodi

Potpuno automatska brusilica za alate za blanjanje, profilisanje i nastavljanje.

“Uradi sam” – Precizno brušenje alata

Najveća preciznost za oštrenje glodalica