Višelisni cirkular sa do četiri podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.

Više o mašini

Višelisni cirkular za najviše zahteve u modernoj proizvodnji. Idealan u rasponu performansi do visine rezanja do 160 mm. Ekstremna fleksibilnost i optimalna obrada drveta sa do 4 pokretna lista testere. Optimalna proizvodnja sa širinom obrade od 450 mm. Sa opcionim uvlačenjem rolera za brzine uvlačenja do 160 m / min, ProfiRip 450 predstavlja optimalne performanse, fleksibilnost i produktivnost.

Automatski podesivi listovi testere pružaju maksimalnu fleksibilnost prilikom sečenja. Mašina je optimalno podešena za svaku tablu u sekundama. Na taj način proizvodite samo ono što vam je potrebno za vreme proizvodnje. Originalna pravovremena proizvodnja uz maksimalnu regeneraciju drveta.

Prizma – dvostrana vođica lanca za punjenje je potpuno slobodna. Precizan transport delova koji se postiže je preduslov za precizne rezultate sečenja. Posebno harmonizovane legure takođe garantuju dugi vek trajanja sistema za punjenje.

SafetyPlus obezbeđuje optimalnu zaštitu operatera mašine. Dodatna zavesa od kevlara dopunjuje konvencionalnu zavesu od komadića. Ovo optimalno štiti opasnu zonu. Ova patentirana sigurnosna karakteristika je standardna kod svih WEINIG-ovih cirkulara.

Video

Pusti video

Opcije

Zahvaljujući patentiranom QuickFix rešenju, retuširanje mašine je brže, jednostavnije i praktičnije nego što ste ikada iskusili. Oslobodite ručno hidrauličnu stezaljku. Umetnite uzorke drveta. Pomeriti listove testere na vratilu. Spojite hidraulički. Gotovo. Bez čaure, bez razmaka, bez alata.

TimberMax 3.0 program optimizacije Vam omogućava da izvučete najviše iz svojih sirovina. Bilo da ste fokusirani na čistu optimizaciju širine ili na osobine kvaliteta drveta. TimberMax 3.0 izračunava najprofitabilnije rešenje za sečenje za svaku ploču. Podesivi listovi testere se zatim automatski postavljaju

Dostupan je izbor dva koncepta napajanja kako bi se ProfiRip optimalno prilagodio vašim potrebama. Isprobani i pouzdani WEINIG lanac Napajanja je metoda izbora kada je u pitanju optimalan kvalitet sečenja. Ništa se ne može usporediti sa preciznošću lanca sa dvostrukom prizmom.
Alternativno, ProfiRip može biti opremljen valjcima za čvrsto ulaganje, postižući brzine do 160 metara u minuti. 20 ploča u minuti ili više nije problem. Konkretna geometrija valjaka za punjenje, posebno razvijena za prenos velike snage, garantuje pouzdano propuštanje.

Slični proizvodi

Robusni višelisni cirkular sa mnogo mogućnosti.

Višelisni cirkular sa do šest podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.

Višelisni cirkular sa dvostrukim ulegnućem za optimalno i kvalitetno sečenje.

Višelisni cirkular sa do šest podesiva sečiva za optimalno i kvalitetno sečenje.