Weinig Hydromat 45 Robusna blanjalica za velike dimenzije drveta

Više o mašini

Hydromat 45 je novi model ulaznog nivoa iz WEINIG-a za četvorostrano blanjanje CLT-a i lameliranog drveta. Glavni princip sistema za hranjenje stubova u kombinaciji sa visokokvalitetnim WEINIG vretenom garantuje Vam mašinu dostojnu očekivanja najvišeg kvaliteta. Zahvaljujući ovoj tehnologiji legendarni WEINIG kvalitet površine se sada može iskusiti i na široko blanjanim proizvodima. Naravno, pored blanjalice, nudimo Vam i infrastrukturu za prolaz: mehanizaciju, brusilicu, alate i opremu za merenje alata – sve od jednog dobavljača.

Opcije i detalji

 4-strana jedinica za skraćivanje je povezana sa sistemom i vertikalnim vretenima za najbrže moguće promene dimenzija.

Mašina dizajnirana za blanjanje širokog materijala mora imati snažan sistem napajanja sposoban da transportuje mokru i deformisanu građu kroz mašinu bez zaustavljanja. Hydromat 45 ima dodatne suprotne bočne pogone na dovodu koji prenose radni komad u mašinu dok prvi gornji valjak i suprotni pokretni stolni valjak ne dođu u akciju. Na ovaj način se garantuje neprekidan transport obratka.

Za postizanje punog potencijala potrebna je višestruka obrada noža. Osnova za postizanje toga je visok stepen koncentričnog odstupanja na vretenu i preciznih alata za brušenje.WEINIG-ov sistem spajanja će eliminisati preostale tolerancije što rezultuje visokom produktivnošću i odličnim kvalitetom površine.

Pored velikog aksijalnog podešavanja na horizontalnim vretenima, mogu se oscilovati. Oscilujući pokret sprečava habanje na nožu zbog dejstva lepljivih spojeva. To smanjuje trošenje noža i povećava vreme rada kod obrade lameliranog drveta.

Slični proizvodi

Novi kalup za efektivnu izradu arhitektonskih letvica

Kvalitet i brzina u savršenoj harmoniji.

Maksimalna brzina punjenja i savršene površine u nenadmašnoj kombinaciji