Mašina za vrhunsku proizvodnju masivnih ploča

Više o mašini

Učinite vašu svakodnevnu proizvodnju lakšom sa mnogim ciklusima. ProfiPress T – je naša ciklusna presa sa ukrštanjem za dužine drveta od 500 do 6,400 mm. Ova inteligentna tehnologija može istovremeno pritisnuti panele različitih dužina i širina u jednom ciklusu. U jednom ciklusu presovanja moguće je do šest traka za presovanje, što vam omogućava da postignete maksimalnu fleksibilnost na visokom nivou. Uobičajan kvalitet WEINIG-a dolazi do izražaja.

Možete odrediti kako je vaša mašina opremljena. Iskoristite razne mogućnosti nadogradnje ProfiPress T na modularan način – čak i u kasnijim fazama! Mogu se izabrati različiti tipovi hrane, bilo sa desne ili leve strane ili sa obe strane, kao i kružnih testera u odlazećem delu prese.

Za automatski prenos lepljenih lamela sa transportne trake na sto za isporuku. Formiranje sloja velikog kapaciteta sakuplja do 70 lamela u minuti.lepljenjem.

Automatsko lepljenje drvenih lamela. Precizna glava za lepljenje za precizno nanošenje lepka. Do 50% smanjenje upotrebe lepka i smanjenje vremena lepljenja u poređenju sa ručnim lepljenjem.

Video

Opcije

Za formatiranje panela odmah nakon presovanja.

Slični proizvodi

Inteligentna tehnologija lepljenja postavlja nove standarde.

Kompaktna visoko-frekventna presa za lepljenje za industriju i trgovinu.

Jednstavno najbolji. Non-stop visoke performanse.

Visokofrekventna presa za lepljenje prozora, greda i panela