Nova dimenzija skenera za sortiranje drveta po tvrdoći.

Više o mašini

EScan predstavlja velik korak u Weinigovoj grupi proizvoda. Sa EScan-om širimo paletu proizvoda za optimizaciju razvrstavanja po tvrdoći. Puno različitih mogućnosti za razvrstavanje po tvrdoći sada omogućuje sertifikovanu proizvodnju BSH, DUO, TRIO i ostalih proizvoda.

EScan je kontrolni sistem za testiranje tvrdoće elemenata po standardu EN-14081. EScan meri tvrdoću daske koja putuje po poprečnom transporteru preko dinamičnog e-modula i ρ gustoće.

Udarna kugla stvara vibracije u daski koje se putem mere laserskim interferometrom. Gustoća (ρ) se izračunava pomoću težine i dimenzija obratka. Tvrdoća se izračunava pomoću statističkih modela. Ova testirana metoda sastoji se od rezultata izračuna mehaničke otpornosti daske (razred tvrdoće).

Zašto ne bi imali koristi od povećanog učinka proizvodnje? Uverite se u brojne mogućnosti koje nudi EScan u vezi sa serijom CombiScan+ skenera.

Serija skenera EasyScan – glavne prednosti:

  • – do 180 ploča u minutu
  • – merenje tvrdoće putem dinamičkog e-modula sa laserskim interferometrom
  • – obračun gustoće težine i dimenzije obratka
  • merenje tokom postupka (za vreme merenja daska ne stane)
  • jednostavno dodajanje u postojeće sisteme
  • jednostavno rukovanje (touch screen)
  • detaljna statistika proizvodnje
  • kombinovanje sa skenerima serije CombiScan

Dobro je znati...

Optimizacija na najlakši način.

Prilikom glodanja postoji veliki potencijal tokom optimizacije glodanja u pogledu vrednosti, iskoristivosti i proizvodu. EasyScan igra važnu ulogu na tom području Opremljen je različitim senzorima što osigurava optimalno glodanje.

Uzimajući u obzir informacije klijenata o proizvodima, broju delova, kvalitetu, vrednosti i prinosu, EasyScan optimizuje drvo kako bi postigli najbolju moguću vrednost. Visok učinak skenera EasyScan osigurava i niže troškove rada uz povećavanje produktivnosti. U vezi sa drugim mašinama iz Weinig programa ostvaruje se dragocena sinergija.

 

Profitabilnost – od daske do daske

EasyScan LuxscanLine optimizuje troškove rada. Zbog automatskog nadzora proizvodnje i intuitivnog upravljanja, nije potrebno puno vremena za osposobljavanje i učenje zaposlenih za rad sa skenerom.

U kombinaciji sa niskim troškovima investicije i iznimnom programskom opremom, kod EasyScan-a je profitabilnost investicije osigurana.

Video

Pusti video

Slični proizvodi

Skeneri visokog učinka sa niskim stupnjem investicije – nova srednja klasa Weinig skenera.

Najprofitabilnije rešenje za optimizovanje rasecanja drveta.

Skener visokog učinka uz maksimalnu fleksibilnost. Za dužinsko rasecanje, za širinsko rasecanje ili razvrstavanje po bojama.