Prese

Kompaktna visoko-frekventna presa za lepljenje za industriju i trgovinu.

Inteligentna tehnologija lepljenja postavlja nove standarde.

Perfektno podešen, visoka srednja klasa.

Jednstavno najbolji. Non-stop visoke performanse.

Visokofrekventna presa za lepljenje prozora, greda i panela

Zalepite masivno drvo i povećajte svoju dodatnu vrijednost! Povećanjem dubine proizvodnje, ali i mogućom obradom otpadnog drveta.
Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše sisteme i mašine kako bismo zadovoljili vaše potrebe u proizvodnom procesu. Da bi se postigla optimalna dodana vrednost, paneli se proizvode savršeno usklađeno kao rezultat inteligentnog procesa presovanja. To pomaže uštedi materijala, minimizuje naknadnu obradu i štedi novac. Osim toga, lepak se nanosi na vrlo precizan način, što pomaže u očuvanju lepka i smanjenju čišćenja. Ovo garantuje nesmetan i siguran proces proizvodnje. Automatski sistemi za punjenje i visokofrekventna tehnologija koja smanjuje vreme sušenja, npr. za PVAc, na minimum, obezbeđeni su kao standard.

Raznovrsne primene – od podnih obloga do tradicionalnog nameštaja i DIY panela do mini greda – WEINIG vam nudi savršeno tehničko rešenje iz svog portfolia presa za lepljenje.
Sve mašine mogu biti optimalno opremljene za svaku pojedinačnu primenu. To uključuje, na primer, različite sisteme lepljenja, rešenja za predsečenje, mehanizacije i opremu za moderne sisteme lepljenja.