Pozivnica za HOLZ-HANDWERK

Vrlo poštovane dame i gospodo,

Ostalo je još nekoliko nedelja do sajma HOLZ-HANDWERK u Nirnbergu! Rado bismo da Vas pozdravimo na našem štandu u hali 9 i stoga Vas pozivamo da nas na sajmu posetite! Dođite i doživite širok spektar WEINIG-proizvoda- od blanjanja i profilisanja preko krojenja i optimiranja, pa sve do dužinskog nastavljanja i CNC-obrade.

Za BESPLATNU ulaznicu možete se registrovati na WEINIG.EXPERIENCE. Ovde ćete dobiti i ostale sajamske informacije, a uz uzbudljiva stručna predavanja i informacije o trendovima u branši možete skratiti vreme do sajma.

Već ste registrovani na Experience-stranici? Onda se trebate samo ulogovati i na strani sajma HOLZ-HANDWERK zatražiti svoju ulaznicu. Sve ostalo preuzimamo mi za Vas.

WEINIG-tim se već sada raduje da Vas pozdravi u Nirnbergu.

Očekuju Vas sledeći noviteti:

Conturex Vario XS

Mašina je u standardu opremljena za dužine od 175 do 4500 mm i širine od 20 do 330 mm. Po potrebi mogu se obrađivati radni komadi do 6000 mm dužine.

Novi Cube 3

Svetska premijera u Nirnbergu. Nova generacija čeka sa inovacijama: visoko kvalitetna standardna oprema i mogućnost za kasniju dogradnju opcija.

Opticut S 50+ Powerdrill

Kao savršena dopuna rezanja sa Opticut-om S50+ sada je moguće i bušenje sa novim Powerdrill agregatom bušenja.

Profimat 50

Robusan i snažan: mašina opcionalno raspolaže inteligentnim paketom upravljanja za ponovljive rezultate i može se dobiti kako sa 5 tako i sa 6 radnih vretena.