Park tehnologije, Susret branši, Radionica buducnosti:  WEINIG ExpoCentar

Najnoviju tehnologiju i mašine doživeti uživo, uvid u preko 100 godine injženjerskog - Knowhow-a, uzbudljiva razmena sa našim stručnjacima i Vašim kolegama iz branše – dobro došli u ExpoCentar WEINIG Grupe.

ExpoCentar Tauberbischofsheim


Inovacije za dodirnuti

Otkriti i u praksi doživeti najmodernije tehnologije za sve zadatke u obradi punog drveta: u WEINIG ExpoCentru možete svaku mašinu da proverite na funkciju srca i bubrega, pre nego što nadje put do Vaše proizvodnje.  Pod realnim uslovima isprobajte da li odgovara Vašim specificnim zahtevima i gde biste, eventualno, želeli da se dodatno podesi. WEINIG stručnjaci  sa  svim svojim iskustvom stoje Vam kao podrška. Preuzmite nove ideje i vredne impulse za Vaš posao.

 2.000 kvadratnih metara raznovrsnosti

Fascinacija nastaje u detalju – i pokazuje se na sasvim velikoj pozornici. Bez obzira da li rezanje ili krojenje, lepljenje ili dužinsko nastavljanje, profilisanje ili oštrenje: U WEINIG ExpoCentru čekaju tehnologije na najvišem nivou. Dogod se pruža pogled. I kako jedna moderna proizvodnja proizilazi iz naprednih mašina, upoznaćete optimalne software-e i rešenja za automatizaciju, koji proizvodne procese čine efikasnijim, sigurnijim i jednostavnijim. Ili kratko rečeno: uspešnijim.

 

„German Engineering“ u bliskom susretu

Jedan pogled iza kulisa? I to stoji na programu! Prilikom obilaska WEINIG ExpoCentra naši posetioci mogu doživeti, sa kakvom preciznošću  se ovde odvijaju složeni procesi. Gledajte našim radnicima preko ramena, kada njihove ideje uzimaju oblik. U miru pogledajte oko sebe. I postavite pitanja. Imate našu punu paznju!

Više od „samo“ mašine: koncepti uspeha po meri.

Napredne mašine su važne. Odlucujuči su, ipak, odgovarajuči koncepti i rešenja, sa kojima  WEINIG vrhunska tehnologija efikasno i  profitabilno primenjuje. Iskoristite priliku da razmenite mišljenja sa našim stručnjacima o prilikama za Vaše preduzeće ili o uslugama sa kojima Vas WEINIG može podržati. 

Sasvim opušteno: Vaš put ka WEINIG ExpoCentru.

Putujete železnicom ili avionom? Rado cemo Vas sačekati. Jednostavno dogovorite termina sa Vašim WEINIG Experten. Ili nam pošaljite mail na expocenter@weinig.com. Radujemo se Vašoj poseti!

Ovde ćete naci Anfahrtsbeschreibung kako do nas ukoliko dolazite autom.