WEINIG.EXPERIENCE startuje u novembru sa Solid Wood Summit-om.

Od 09. do 11. novembra održava se prvi digitalni događaj u istoriji WEINIG-a. Tokom tri dana sve zainteresovane strane mogu učestvovati u velikom broju panel diskusija, uvodnih govora i stručnih intervjua. Pod nazivom „Samit punog drveta“, WEINIG nudi koncentrisane informacije o preradi masivnog drveta, trenutnim trendovima i idejama orijentisanim ka budućnosti.

Poslednjih godinu i po dana u WEINIG -u se radi na proširenju digitalnog kontakta sa korisnicima. Posebno uvođenje digitalnih demonstracija mašina nudi stvarnu dodatnu vrednost u pripremama za odluke o kupovini kada se radi o proširenju ili redizajniranju proizvodnih linija. U isto vreme, poboljšana su postojeća digitalna rešenja za korisnika. Nekoliko proširenja tkz. App Suite nudi nove funkcije i rešenja za praćenje i kontrolu proizvodnje.

Kako bi svojim kupcima ponudio još više, WEINIG ove godine predstavlja i novu platformu: WEINIG.EXPERIENCE. Naziv je istovremeno i program i centralna tačka sidrenja, jer istovremeno čini vodeću ideju i digitalni dom za buduće WEINIG događaje, svejedno da lli online ili offline.

U novembru će Samit o masivnom drvetu biti prvi, u ovom slučaju digitalni događaj WEINIG.EXPERIENCE. Prilozi će se emitovati na engleskom i nemačkom jeziku, a tokom online prezentacije, koja se može lako pratiti iz sopstvene kancelarije ili sa kućnog radnog stola, stručnjaci će biti dostupni da odgovaraju na pitanja putem integrisane funkcije ćaskanja.

U prilozima će reč imati stručnjaci iz WEINIG -a, VDMA (Udruženje nemačkih proizvođača mašina i postrojenja), univerziteta i istraživačkih instituta, koji pokrivaju čitav spektar drvno-prerađivačke industrije. Od zanatskog poslovanja do industrijske proizvodnje, od proreza do prerade, od pakovanja, preko građevinske- do industrije nameštaja – ovde će se čitava raznolikost predstaviti kroz teme, interesovanja i rešenja. Ovaj obim sadržaja biće zaokružen prilozima iz prakse, izveštajima kupaca, intervjuima i konkretniim primerima namene.

Sa ovom raznolikom ponudom vodeći svetski dobavljač tehnologije iz Tauberbischofsheima ne samo da nudi posebne prednosti za svoje klijente, već se sa svojim partnerima i partnerkama jasno pozicionira kao izvor inspiracije u ovoj oblasti

Vrhunskim govornicima na događaju pripadaju, između ostalog, profesorica Martina Zurvehme i profesor Christian Kortum sa Univerziteta u Rosenheimu i Oliver Schollhammer sa Instituta Fraunhofer.

Pod experience.weinig.com već sada je moguće registrovati se za sve novosti vezane za ovaj događaj. Od 18.oktobra biće aktivna web-stranica ovog događaja. Od tada je kalendar konferencije na mreži i zainteresovane strane mogu sastaviti svoj lični program događaja.

Video

Pusti video