Preuzmi WEINIG CUBE brošuru!

Preuzmi PDF


GALERIJA SLIKA

WEINIG CUBE:  Uverite se u jednostavnost blanjanja na četverostranoj blanjalici.

Četverostrana blanjalica Weinig Cube omogućava brzo i jednostavno blanjanje sve do dimenzije 260 x 160 mm! Na ekranu na dodir jednostavno upišete meru koju na kraju želite i možete blanjati! Vretena se motorno pomeraju, laseri vam već pre ulaska obradivog materijalau blanjalicu tačno pokažu što ćete dobiti na kraju.

Postolje četverostrane blanjalice napravljeno je iz specijalnog Durocem materijala koji daje mašini neverovatnu stabilnost. Možete ga pomerati po radionici i raditi s njim gdje hoćete. Ima samo jedan priključak na otprašivanje i utikač za struju!

Uverite se u jednostavnost blanjanja na četverostranoj blanjalici Weinig Cube!

Zastarela tehnika obrade povećava mogućnost grešaka i stvaranja škarta. Posebno je neugodno, ako obradivi materijal nije pravobitno poblanjan pa se to obično vidi tek kod kasnijih postupaka obrade što zahteva i vreme i novac.

Masivno drvo inače dopušta mogućnost kasnije popravke grešaka u proizvodnji. Ali: pomoću četverostrane blanjalice Cube možete izbjeći greške već unapred! To vam štedi puno nepotrebnog naknadnog rada, optimizuje vašu proizvodnju i povećava vašu dobit!


 img_WE_4012_CUBE_Gesamtansicht_geschlossen_Freisteller_01a89a7d44